kookclub september 2014
aperitief :Continental Jump
alles mengen zeer fris opdienen met ijs
|
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- --------------------------------------- 3 cl vodka |
voorgerecht :Tarbot-filet puree met herfstperikelen
filet van Tarbot, gegrild puree van pompoen,gefrituurde aubergine,sausje van erwjtes versnij de aubergine in fijne schijven,farceer met geitekaas,p&z,goed platduwen en paneren. dobbelsteen van pompoen +echalot ,p&z,gaarkoken en pureren met nootmuskaat erwtjes blancheren +look,pureren met beetje kookvocht+boter+p&z door zeef paseren tarbot fileren en grillen ,p&z ,pompoenpurre, aubergine frituren en dreseren
|
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- --------------------------------------- 250gr tarbot /pp |
hoofdgerecht : lamsstoverij +couscous
Lamsvlees aankleuren , p&z de groenten: knolselder,wortel,ajuiin,paprika,gourgette,look dit alles aankleuren Doe dan de groenten en vlees bij mekaar en voeg dan toe : rozemarijn,p&z,gepelde tomaat en tomatenpuree laat dit alles 1h pruttelen tot gaar Couscous koken in goede gekruide kippebouillon eerst bouillon laten opkoken en daarbij de couscous doen afdekken
|
Ingrediënten PER 4 pers -----------------------
|
nagerecht : Parfait van Banaan
eierdooiers en bruine suiker wit klopen |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- 6 ierdooiers 200 gr.bruine suiker 6 eiwit 200 gr suiker merinque 500 gr half opgeklopte room sap van 1 citroen 5 gelatine bladeren 300 gr vlees van banaan geplet
|
wijnen
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie